KemenceMánia és a kemencézés mániája - Utolsó kommentek
blfr4@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://kemencemania.blog.hu/2020/02/25/gyorsan_finomat_szabadteren_a_tarcsas_lecso/full_commentlist/1#c38213146
Válasz erre: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó
2020-02-26T09:21:54+01:00
2020-02-26T09:21:54+01:00
qwertzu
http://blog.hu/user/38864
Lecsó? Februárban?<br />
Roppantmód szezonális.<br />
<br />
<a href="https://kemencemania.blog.hu/2020/02/25/gyorsan_finomat_szabadteren_a_tarcsas_lecso?full_commentlist=1#c38212588" class="reply_nick_284724" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 38212588 );">@tpl</a>: Mert a szuvidálás az tényleg nagyon nehéz. Kinézed a táblázatból, hogy mennyi ideig kell készülnie hány fokon, berakod a gépbe, beállítod, kész.
https://kemencemania.blog.hu/2020/02/25/gyorsan_finomat_szabadteren_a_tarcsas_lecso/full_commentlist/1#c38213726
Válasz erre: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó
2020-02-26T09:21:45+01:00
2020-02-26T09:21:45+01:00
Boar.
http://blog.hu/user/632520
A kopott zománcos tálban pironkodó, bő lére eresztett valami véletlenül sem lecsó...<br />
Az unortodox hozzávalóktól eltekintve a dolog már ott el lett cseszve, hogy paradicsomlében párolta a hagymát az elkövető a zsiradékban pirítás helyett. Nem véletlen a lecsó hozzávalóinak a sorrendje és az sem véletlen, hogy nem kerül bele lassabban megpuhuló alapanyag. A lecsót ugyanis nem főzzük hanem sütjük...
https://kemencemania.blog.hu/2020/02/25/gyorsan_finomat_szabadteren_a_tarcsas_lecso/full_commentlist/1#c38212544
Válasz erre: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó
2020-02-25T21:45:50+01:00
2020-02-25T21:45:50+01:00
enrikokaruszo
http://blog.hu/user/1416728
nincs határ<br />
én imádom ha nyáron a lecsó szaftja savanykás, kanál jó mustárt, fehérbort beleteszek<br />
friss szőlőlevél is jó bele
https://kemencemania.blog.hu/2020/02/25/gyorsan_finomat_szabadteren_a_tarcsas_lecso/full_commentlist/1#c38212548
Válasz erre: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó
2020-02-25T21:45:37+01:00
2020-02-25T21:45:37+01:00
alex4
http://blog.hu/user/70973
Egy kicsit régimódinak tűnik a tárcsás megoldás - szvsz, újítani kéne a nyomógombos, de még inkább a vezeték nélküli megoldással! :)))
https://kemencemania.blog.hu/2020/02/25/gyorsan_finomat_szabadteren_a_tarcsas_lecso/full_commentlist/1#c38212588
Válasz erre: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó
2020-02-25T21:45:14+01:00
2020-02-25T21:45:14+01:00
tpl
http://blog.hu/user/284724
A lecsóban az a jó, hogy finom és semmilyen szakács élőképzettséget nem igényel. Ahogy a legtöbb magyar étel sem. Bárki eltudja készíteni anélkül, hogy pl. tudná, mi az a szuvidálás. :)