KemenceMánia és a kemencézés mániája

A kemencében rejlő lehetőségek húsokon innen, kenyereken túl

Utolsó kommentek:

qwertzu 2020.02.26. 09:21:54

Lecsó? Februárban?
Roppantmód szezonális.

@tpl: Mert a szuvidálás az tényleg nagyon nehéz. Kinézed a táblázatból, hogy mennyi ideig kell készülnie hány fokon, berakod a gépbe, beállítod, kész.

Bejegyzés: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó

Boar. 2020.02.26. 09:21:45

A kopott zománcos tálban pironkodó, bő lére eresztett valami véletlenül sem lecsó...
Az unortodox hozzávalóktól eltekintve a dolog már ott el lett cseszve, hogy paradicsomlében párolta a hagymát az elkövető a zsiradékban pirítás helyett. Nem véletlen a lecsó hozzávalóinak a sorrendje és az sem véletlen, hogy nem kerül bele lassabban megpuhuló alapanyag. A lecsót ugyanis nem főzzük hanem sütjük...

Bejegyzés: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó

enrikokaruszo 2020.02.25. 21:45:50

nincs határ
én imádom ha nyáron a lecsó szaftja savanykás, kanál jó mustárt, fehérbort beleteszek
friss szőlőlevél is jó bele

Bejegyzés: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó

alex4 2020.02.25. 21:45:37

Egy kicsit régimódinak tűnik a tárcsás megoldás - szvsz, újítani kéne a nyomógombos, de még inkább a vezeték nélküli megoldással! :)))

Bejegyzés: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó

tpl 2020.02.25. 21:45:14

A lecsóban az a jó, hogy finom és semmilyen szakács élőképzettséget nem igényel. Ahogy a legtöbb magyar étel sem. Bárki eltudja készíteni anélkül, hogy pl. tudná, mi az a szuvidálás. :)

Bejegyzés: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó
süti beállítások módosítása