A kopott zománcos tálban pironkodó, bő lére eresztett valami véletlenül sem lecsó...
Az unortodox hozzávalóktól eltekintve a dolog már ott el lett cseszve, hogy paradicsomlében párolta a hagymát az elkövető a zsiradékban pirítás helyett. Nem véletlen a lecsó hozzávalóinak a sorrendje és az sem véletlen, hogy nem kerül bele lassabban megpuhuló alapanyag. A lecsót ugyanis nem főzzük hanem sütjük...
A lecsóban az a jó, hogy finom és semmilyen szakács élőképzettséget nem igényel. Ahogy a legtöbb magyar étel sem. Bárki eltudja készíteni anélkül, hogy pl. tudná, mi az a szuvidálás. :)
KemenceMánia és a kemencézés mániája
A kemencében rejlő lehetőségek húsokon innen, kenyereken túl
Utolsó kommentek:
qwertzu 2020.02.26. 09:21:54
Roppantmód szezonális.
@tpl: Mert a szuvidálás az tényleg nagyon nehéz. Kinézed a táblázatból, hogy mennyi ideig kell készülnie hány fokon, berakod a gépbe, beállítod, kész.
Bejegyzés: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó
Boar. 2020.02.26. 09:21:45
Az unortodox hozzávalóktól eltekintve a dolog már ott el lett cseszve, hogy paradicsomlében párolta a hagymát az elkövető a zsiradékban pirítás helyett. Nem véletlen a lecsó hozzávalóinak a sorrendje és az sem véletlen, hogy nem kerül bele lassabban megpuhuló alapanyag. A lecsót ugyanis nem főzzük hanem sütjük...
Bejegyzés: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó
enrikokaruszo 2020.02.25. 21:45:50
én imádom ha nyáron a lecsó szaftja savanykás, kanál jó mustárt, fehérbort beleteszek
friss szőlőlevél is jó bele
Bejegyzés: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó
alex4 2020.02.25. 21:45:37
Bejegyzés: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó
tpl 2020.02.25. 21:45:14
Bejegyzés: Gyorsan finomat, szabadtéren: a tárcsás lecsó